Tréningeink

RED egyéni coaching

Az életünk során bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor nem látjuk, hogyan tovább. Ilyen jól jöhet egy vezető, aki hatékony eszközöket ad a kezükbe, hogy megerősödjünk és végül mi maguk küzdhessük le akadályokat. A coachingfolyamat során a RED (Radical Emotional Development – Radikális Érzelmi Fejlődés) link módszertant alkalmazzuk.

A RED egyéni coachingot neked ajánljuk, ha:

 • önismeretre, tudatos életvezetésre vágysz,
 • párkapcsolati nehézségeid vannak,
 • depresszió, pánikbetegség vett erőt rajtad,
 • önértékelési, önbecsülési problémákkal küzdesz,
 • alvászavaraid, vagy szexuális zavaraid vannak, és
 • pszichoszomatikus betegségek esetén.

A RED egyéni coaching lehetőséget teremt arra, hogy:

 • az adott élethelyzetből fakadó kihívásokat felismerd és feldolgozd, valamint a saját magad által kívánatosnak tartott szerepedet tisztázd és – szükség esetén – módosítsd
 • az általad felvállalt, ki nem mondott, illetve a mélyen meghúzódó, akár nem is tudatos személyes céljaidat tisztázd és összehangold
 • a saját belső erőforrásaidat felismerd és sikeresen mozgósítsd
 • a kapcsolatrendszeredből fakadó és a személyes dilemmáidat feldolgozd és felold
 • megtaláld a kiutat a feloldhatatlannak tűnő helyzetekből, a megoldáshoz új erőforrásokat is bevonj, megtaláld és begyakorold az új viselkedésformákat
 • értelmezd a saját viselkedésedet és a viselkedésed másokra gyakorolt hatását, hogy életedet a céljaid szolgálatába tud állítani

RED Mediáció és párterápia

Nézeleteltérések, feszült helyzetek kezelésére RED (Radical Emotional Development – Radikális Érzelmi Fejlődés) link módszertant alkalmazzuk, amely a magánéleti és munkahelyi problémák megoldásában egyaránt hatékony.

Mindkét résztvevőt külön coach segíti, aki rögtön jelzi, amikor a kommunikáció kisiklik a két fél közt. Az elsődleges feladat a felek közti kommunikáció erősítése és tisztántartása. A coach értelmez, edukál és új megoldási javaslatokat kínál fel. Olyan ez, mintha kapnánk egy saját személyi edzőt. A visszajelzések segítségével aktív önreflexiót épít ki, a résztevők megtanulják rögtön felismerni hibás működéseiket. A módszer segít személyiséged kiteljesedésében, elakadásaid, blokkjaid feloldásában és a hátráltató mintázataid újrakeretezésében.

A RED gyakorlat-orientált, a rutinszerű reakcióink felismertetésén és megváltoztatásán alapszik, megkímélve a résztvevőket elhúzódó analitikus terápiáktól. Egy olyan, integratív rendszer, amely a pszichológia számos területét ötvözve átfogó térképet ad az emberi psziché működéséről. Segít, hogy a kliens mély, hiteles kapcsolódásokat építsen ki másokkal, s ezáltal hatékonyabban tudja kezelni a környezetében és az önmagában lévő feszültségeket, konfliktusokat.

Amennyiben traumakör, hárítások, projekciók vagy játszmák kerülnek a felszínre, akkor egyéni ülések keretein belül is van lehetőség a folytatásra, feldolgozásra.

Női szerepek

A pszichológiát és a művészeteket hívjuk segítségül, hogy a kreatív női éned aktiválódjon, lendületbe jöjjön. Felfedezheted nőiségedből fakadó rejtett enegiáidat. Mindezt azáltal érheted el, hogy feloldjuk a belső blokkjaidat, feltárjuk a tudatalatti érzéseidet, felszínre hozzuk a játszmáidat és rálátsz a védekező mechanizmusaidra. Megfejtjük a családi mintázataid összefüggéseit, hogy aztán átkeretezzük azokat. Ezáltal közelebb kerülsz önmagadhoz, kiteljesítheted a nőiségedet, átéled női mivoltod méltóságát miközben élettelivé válik és felszínre kerül sokszínű és valódi személyiséged.

ColorPlay Vonzerő Tréning

Életünk számos területén lehetnek elakadásaink. Egy betegség, magánéleti csalódás, vagy akár a szülés után is érezhetjük azt, hogy az önbizalmunk nem a régi, vagy igazán sosem állt biztos alapokon. Pedig a munkahelyünkön és az különböző élethelyzetünkben is szükségünk lenne az erőnkre, a határozottságunkra, a profizmusunkra.

Vonzerő Tréning során megtanuljuk és ki is próbáljuk, hogy hogyan mutasd meg magad a saját stílusodban, a rád legjellemzőbb módon. Megmutatjuk, hogyan vállald tudatosan azt, aki és amilyen vagy. Megláthatod, hogy mi az, ami másoktól megkülönböztet. Ráláthatsz,  hogy mindez milyen értéket és előnyt képvisel számodra.

A vonzerődet használjuk, az Énmárkád építéséhez. Mert Énmárkája mindenkinek van. Még annak is, aki nem tudatosan építi. Akkor is érdemes rá figyelni, ha nem vagy vállalkozó.

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója is mondja: „az Énmárkánk egyenlő azzal, amit mások mondanak rólunk, amikor kilépünk a szobából”

Mit szeretnél, hogy lássanak? Te hogyan szeretnéd látni önmagadat? A tréningünkön a ColorPlay segít átélni a különböző helyzeteket, kipróbálhatod milyen az, amikor valóban Te vagy, aki betölti és képes uralni a teret.

PARTNEREINK

call to action image

Bátran keressen minket!

A célunk az, hogy a mindennapos megfeleléskényszerrel és stresszel folytatott harc helyett az életöröm érzését, a szubjektív jóllétet, a flow-t és az játszani tudás felszabadító érzését tapasztalják meg a résztvevők.

Kapcsolat