A CSAPAT, AKIKKEL VÁLTOZHATSZ ÉS VÁLTOZTATHATSZ.

Brózik Klári

tréner, RED coach

Színészként dolgoztam 10 éven át színházakban, napi televíziós sorozatokban, míg végül a színészet már kevésnek bizonyult. Más irányokat, kihívásokat kezdtem keresni. Kezdetben a TV2 Média Akadémiájában tartalomgyártást, műsorszerkesztést tanultam, és azt is, hogyan lehet becsomagolni a közszolgálati témákat egy kereskedelmi csatornán úgy, hogy az eladható legyen. Dolgoztam show műsorban, szerkesztettem magazinműsort, forgattam realityt, ahol embereket kellett motiválnom arra, hogy a legjobbat hozzák ki magukból magukért és persze a műsorért. Tartottam továbbá művészi beszéd és képességfejlesztő programokat művészeti műhelyekben fiataloknak, majd állami gondoskodásban élő gyerekeknek, valamint élmény- és fejlesztő programokat középszinten sérült, értelmi fogyatékkal élő gyermeklelkű felnőtteknek heti rendszerességgel. Közben tanultam andragógiát, szociológiát, kultúra -és filmelméletet, ám hozzám legközelebb mindig is a pszichológia állt.

Amióta trénerként és coachként dolgozom megértettem és tudom, hogy milyen sokat köszönhetek ezeknek az időknek, hiszen a különböző területeken megszerzett tudásomat és tapasztalatomat ötvözhetem a jelenlegi munkáimban is. Ezáltal lettem nyitottabb, kezdeményezőbb és kísérletezőbb.

Fő szakterületeim: az együttműködés-fejlesztés, csapatépítés, valamint a kommunikációs -és prezentációs technikák, a beszédtechnika és a retorika fejlesztése. A work-life balance és a burnout kezelésének területén szereztem nagy gyakorlatot.

A RED módszertan elsajátítása óta még több eszközzel és tudással segítem az embereket személyiségük kiteljesedésében, elakadásaik, blokkjaik feloldásában és a hátráltató mintázataik újrakeretezésében azért, hogy minőségi, önazonos, boldog életet éljenek.

A ColorPlay módszer megalkotója vagyok, valamint az EQ X-Press Tréning társalkotója. Mindig is az emberi oldal érdekelt, a lélek összefüggései, a mozgatórugók, a viselkedést motiváló tudattalan mechanizmusok, érzések, kapcsolódások. Szívügyem a hátrányos helyzetben lévő, rászoruló gyerekek és fiatalok támogatása, fejlesztése, elnöke vagyok a Colorplay Egyesületnek.

Erdei Sándor

gyermekvédelmi szakember, coach, tréner

Immár 25 éve hivatásom a gyermekvédelem, 8 éve felsővezetőként szolgálom az ágazat működését. Mindig is úgy hittem, hogy a gyermekvédelmi gondoskodásban élő, hátrányos helyzetű gyermekek integrációjához, önálló, sikeres boldogulásához elengedhetetlen a társadalom részéről az elfogadás, a felelősségvállalás, a nyitottság. Folyamatosan keresem azokat az utakat, azokat a kapukat melyek megnyílhatnak a gyermekvédelmi ellátásban élő fiatalok előtt, lehetőséget kínálva számukra a társadalmi beilleszkedésre egy teljesebb, sikeresebb életre. Ehhez azonban feltétlenül szükség van az állami, a civil, az egyházi szervezetek és a versenyszféra szereplőivel való hatékony együttműködésre, a közösen szerzett, pozitív, előremutató élményekre.

Coach-leadership szemléletű vezetőként igyekszem feltárni a gyermekvédelem belső erőforrásait, és olyan irányba fejleszteni a szakmai szemléletet, amely képes hatékonyabbá tenni a gyermekek érdekeinek érvényre jutását, és a reziliens életstratégiát.

Csapatunk küldetése továbbá, hogy az üzleti szektor képviselőit is bevonva támogassuk a nehéz sorsú gyermekeket és fiatalokat a ColorPlay Egyesület által kidolgozott programokon keresztül.

Farkasházi Réka

színész, tréner

Elek Judit Ébredés című filmjében 17 évesen (1994) mutatkozott be. Érettségije után felvették a Gór Nagy Mária Színitanodába. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen művelődésszervező szakos diplomát szerzett (2002). A Veszprémi Pannon Egyetemen színház- és drámapedagógusként végzett 2013-ban. 1998-ban bekerült a Barátok közt című sorozatba.

2001-ben férjhez ment Sárközy Bencéhez, 3 évvel később (2004) megszületett a kisfiuk, Benjamin, 2009-ben pedig Rebeka. 2004-ben Juga Veronikával megjelentették Csemetéink csemegéi című könyvüket. 2005-ben megjelent Samunadrág című gyereklemeze, amelyen Kukorelly Endre megzenésített verseit énekli. 2010-ben Hajnali csillag peremén címmel a második lemeze is elkészült, melyet 2011-ben Fonogram díjra jelöltek.

Az eltelt években több száz koncertet adott zenekarával az ország számos pontján. 2006-ban a Szombat esti láz 2. szériájában Angyal Andrással táncolt. A Karinthy Színházban az Acélmagnóliákban a világ legcsinosabb lányát, az Őrült nászban a lokál táncosnőjét alakította. 2007-ben szerepet kapott Szőke András Hasutasok című filmjében. 2010-ben a Játékszín csapatába került. 2012 májusában indították Gubás Gabival közös blogjukat a www.anyakanyar.hu-n.

Colorplay Tréningek

A ColorPlay is játék, az életöröm érzése, flow. A játszani tudás felszabadító fesztelenségére emlékeztet. Motivál és harmóniát teremt. Az a célunk, hogy ez ezt élményt minél többen átélhessék kortól, nemtől, anyagi háttértől, pozíciótól függetlenül.

Kidolgoztunk egy egyedi tréningmódszert, ami ezen az önfeledt színészi játékon és a pozitív megerősítésen alapul, és ami újszerű felfogásával a hagyományos, teljesítményorientált szervezeti tréningek palettáján hiánypótlóvá vált.

A ColorPlay egy egyedi, általunk kidolgozott tréningmódszer. A színészek képzése során alkalmazott eszközökkel és gyakorlatokkal éri el, hogy a rejtett készségeket és képességeket felfedezzük, újra rátaláljunk. A módszer alapja az önfeledt játék, az élményadás és a pozitív megerősítés.

A célunk az, hogy a mindennapos megfeleléskényszerrel és stresszel folytatott harc helyett az életöröm érzését, a szubjektív jóllétet, a flow-t és az játszani tudás felszabadító érzését tapasztalják meg a résztvevők.

Vonzerő Tréning során megtanuljuk és ki is próbáljuk, hogy hogyan mutasd meg magad a saját stílusodban, a rád legjellemzőbb módon.

Vivamus lacinia, nibh eget faucibus aliquam, tortor turpis ornare est, ut congue nulla sapien.

Vivamus lacinia, nibh eget faucibus aliquam, tortor turpis ornare est, ut congue nulla sapien.

Vivamus lacinia, nibh eget faucibus aliquam, tortor turpis ornare est, ut congue nulla sapien.

Vivamus lacinia, nibh eget faucibus aliquam, tortor turpis ornare est, ut congue nulla sapien.

Vivamus lacinia, nibh eget faucibus aliquam, tortor turpis ornare est, ut congue nulla sapien.

PARTNEREINK

call to action image

Bátran keressen minket!

A célunk az, hogy a mindennapos megfeleléskényszerrel és stresszel folytatott harc helyett az életöröm érzését, a szubjektív jóllétet, a flow-t és az játszani tudás felszabadító érzését tapasztalják meg a résztvevők.

Kapcsolat